Pokémon op de Nintendo Switch? Jazeker! Hij is in ontwikkeling. Lees het hier!

Pokémon op de Nintendo Switch

Komt Pokémon op de Nintendo Switch? Jazeker! Waarschijnlijk onder de naam Pokémon Stars.

Zoals de meeste mensen al weten wordt de Nintendo Switch aankomende vrijdag voor het eerst officieel gepresenteerd. In de tussentijd komt er wel constant nieuwe informatie beschikbaar. Wel moet deze informatie vrijdag nog bevestigd worden.

Eerder deze week heeft een Duitse Gamestop-medewerker een afbeelding gepubliceerd van het backend systeem. Hierop zijn een aantal games te zien die vanaf de release beschikbaar zouden zijn voor de Nintendo Switch.

Ook is er op de site van een Noord-Amerikaanse tak van het bedrijf een referentie gevonden naar een nieuwe Pokémon game. Lees hieronder meer…


Zelda, Mario, Skyrim en Pokémon op de Nintendo Switch

Op de website van de Noord-Amerikaanse tak wordt melding gemaakt van een nieuwe Mario-game, Splatoon, Zelda, Skyrim en Pokémon. In de Nintendo Switch trailer waren al een aantal van deze games te zien en zullen dus ook 100% zeker uitkomen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is nog niet bevestigd door Nintendo. Maar de kans is wel groot dat deze ook tijdens de release uit komt. Dit zullen we aankomende vrijdag zeker weten.

Zie hieronder het twitter bericht die Pokémon op de Nintendo Switch bevestigd.

Pokémon op de Nintendo Switch

Pokémon op de Nintendo Switch

Op de lijst zijn ook nog meer games te zien waaronder:

  • Mario Kart 8
  • Dragon Quest X
  • Sonic
  • Monster Hunter

Een aantal klassieke games die je niet kan missen op een Nintendo console.

Het is nog niet helemaal duidelijk of alle informatie van Gamestop en de tak betrouwbaar zijn. Op de afbeelding is duidelijk te zien dat de release datums op zondag 19 maart staan.

We weten inmiddels dat de Nintendo Switch op vrijdag 17 maart in Europa gelanceerd gaat worden. Het lijkt ons ook een stuk aannemelijker dat de games ook op deze dag zullen verschijnen.

Pokémon op de Nintendo Switch

Deze week heeft het bedrijf Nikkei al verteld dat de Nintendo Switch in Japan 25.000 Japanse Yen zal gaan kosten. Dat is omgerekend € 202,73. Lees meer hierover in deze blog >

We kunnen er wel een beetje van uit gaan dat de console in Nederland € 250,- of minder zal worden. Natuurlijk zijn we nog niet uitgegaan van eventuele bundels. Met bijvoorbeeld een game of extra controller.

Nikkei is in de afgelopen jaren een zeer betrouwbare bron geworden. Omdat ze al meer voorspellingen goed hebben gehad.


Nintendo Switch officieel gepresenteerd

Nog 2 dagen en dan zullen we alles te weten komen over de Nintendo Switch. Op 13 januari om 05:00 Nederlandse tijd, zal de console live worden gepresenteerd vanuit Tokyo.

Wat we allemaal zullen weten na dit event zijn onder andere:

  • De echte releasedatum
  • Adviesprijs
  • Specificaties
  • Het aanbod in games.

Natuurlijk zal je uiteindelijk alles terug kunnen vinden op deze website.

De presentatie zal vrijdag live te volgen zijn via Youtube. De livestream zal Japans gesproken zijn. Gelukkig wordt het ook uitgezonden met een Engelse voice-over. Ga je de stream niet live volgen? Dan kan je natuurlijk alles in de middag terugkijken.

Pokémon op de Nintendo Switch

In de middag zal er ook een video gaan verschijnen met een Nederlandse ondertiteling. Dus beheers je de Engelse taal niet zo goed? Dan is het handig om op deze video te wachten.

Ondertussen kan je op Nintendoswitchclub.nl lezen wat we tot nu toe allemaal weten.

Naast de presentatie zal er ook nog een Treehouse Live aflevering komen. Tijdens dit event zal je meer te weten komen over alle aankomende Switch games. Hierover komt later meer.

Wat vindt jij tot nu toe van de Nintendo Switch?

UPDATE: 

Blijkbaar is er iets fout gegaan tijdens het vertalen van het nieuws dat Nikkei naar buiten heeft gebracht.

Het bericht ging namelijk over een schrijver van Nikkei. Die vond dat 25.000 Yen een mooie prijs zou zijn voor de Nintendo Switch.

Natuurlijk zou het super zijn als dit de echte prijs wordt van de Nintendo Switch. Helaas is het dus niet de juiste informatie die we verwachtten.

Gelukkig weten we vanaf morgen precies waar we aan toe zijn! Hopelijk met meer goed nieuws en een bevestiging van Pokémon op de Nintendo Switch.

Bestel hier jou Nintendo Switch:

 


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.