Komt er nog een nieuwe Nintendo Switch versie? Verbeteringen zijn altijd welkom!

Nieuwe Nintendo Switch versie

Komt er nog een nieuwe Nintendo Switch versie? Dit zullen veel mensen zich de laatste tijd afvragen. Andere populaire consoles zoals de Xbox en Playstation zijn na verloop van tijd ook met verbeterde versies gekomen. De kans dat Nintendo hierin mee gaat is daardoor ook heel groot.

De Nintendo Switch van nu is een geweldige console. Met geweldig bedoelen we natuurlijk niet perfect, want elke goede console kan nog beter gemaakt worden. Het zijn niet altijd grote verbeteringen, maar meestal wel de moeite waard. Denk bijvoorbeeld aan de Playstation 4 Pro die krachtiger is als zijn voorganger en betere resultaten levert.


Nieuwe Nintendo Switch versie gerucht door handelsmerk

Het gerucht over een nieuwe Nintendo Switch versie is terug te leiden op een handelsmerk. Nintendo heeft namelijk het handelsmerk HAT-001 geregistreerd. Het serienummer 001 verwijst over het algemeen naar een console. De letters geven aan om welk type het gaat.

Nieuwe Nintendo Switch versie

De verschillende modellen van de Nintendo 3DS, Wii en Wii U hebben ook allemaal de cijfers 001 in hun handelsmerk. Ook de huidige Nintendo Switch met het handelsmerk HAC-001 heeft weer dit serienummer. De Nintendo Switch dock heeft het handelsmerk HAC-007 waar we aan de letters kunnen zien dat hij onder het zelfde type valt.

We kunnen er dankzij deze informatie wel van uit gaan dat Nintendo ook echt met een nieuwe versie komt. Uiteraard heeft Nintendo hier nog niks officieel over bekend gemaakt.


Welke verbeteringen zouden welkom zijn.

Op het moment is de Nintendo Switch heel populair. Het zal dus nog wel even duren voor er echt een verbeterde versie gaat verschijnen. Welke verbeteringen zouden we kunnen verwachten bij een eventuele nieuwe Switch.

Bij een handheld console is het grootste minpunt vaak de batterijduur. Ook bij de Nintendo Switch gaat de batterij niet lang genoeg mee. Vooral bij zware games die veel energie verbruiken. Nu zijn er wel verschillende soorten externe batterijen beschikbaar, maar een sterkere accu zou natuurlijk vele malen beter zijn.

Welke verbeteringen zou jij graag willen? Vertel het in een reactie.

Nieuwe Nintendo Switch versie

Meer informatie over de nieuwe Nintendo Switch versie vindt je op deze website, zodra Nintendo hier meer over bekend heeft gemaakt.


Nintendo Switch kopen.


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.