Super Mario Odyssey review bijna perfect volgens Japanse publicatie

Super Mario Odyssey review

Super Mario Odyssey is volgens de laatste Super Mario Odyssey review bijna de perfecte game voor de Nintendo Switch. Deze geweldige nieuwe Mario game die op 29 oktober is uitgebracht is ook zeker een aanrader voor elke Nintendo Switch eigenaar.

De bijna perfect review voor Super Mario Odyssey is afkomstig van de Japanse publicatie Famitsu. De Mario-game werd beoordeeld met een score van 39 uit 40. Een geweldige score en zeer positief voor gamers en natuurlijk Nintendo zelf.

Een tip voor de mensen die graag Super Mario Odyssey willen hebben, maar ook nog een Nintendo Switch moeten kopen. Ga zeker voor de Super Mario Odyssey bundel! Je bent hiermee een stuk voordeliger uit en dan heb je ook nog eens een Limited Edition model. Lees verder om te zien waar de bundel het goedkoopst is.


Super Mario Odyssey review punten

In de Super Mario Odyssey review worden verschillende punten hoog beoordeeld. Ze hebben het vooral over de Cappy-transformaties, de soundtrack en de baasgevechten. Het baasgevecht in de Seaside Kingdom word beoordeeld als één van de beste gevechten ooit in een Mario-game.

Tijdens jou avontuur in de Seaside Kingdom neem je het op tegen een reusachtige octopus. Het gevecht tegen deze eindbaas speelt zich af in het gehele level. In dit level moet je lokaal wild vangen om uiteindelijk de baas te kunnen verslaan.

Wat deze Mario-game ook zo geweldig maakt zijn de old-school elementen die vaak afwisselen. In open-wereld mario games bevindt de camera zich voornamelijk achter mario tijdens het spelen. In Super Mario Odyssey staat de camera ook achter Mario, maar veranderd hij af en toe ook naar de klassieke sidescroller.

Er is sinds kort een nieuwe trailer waarin je bijna alles te zien krijgt wat je over de Mario-game moet weten. De nieuwe pet van Mario genaamd Cappy is bij de meeste mensen al bekend. Bekijk de trailer hieronder en kom er achter wat je allemaal met Mario zijn pet kan. Het is namelijk mogelijk om objecten en tegenstanders over te nemen en te besturen door Cappy te gooien.

Super Mario Odyssey is verschenen op 27 oktober exclusief voor de Nintendo Switch. Ook is er een Super Mario Odyssey bundel verschenen met rode Joy-con controllers, en natuurlijk de game zelf. De beschermcase die normaal gesproken ook in de bundel zit word in Nederland helaas niet meegeleverd. Deze is voor de liefhebbers wel los te koop mocht je jou bundel nog compleet willen maken.

Kijk hier voor meer informatie over de Super Mario Odyssey bundel >


Super Mario Odyssey bundel of losse game

Zoals we al hebben verteld ben je met de Super Mario Odyssey bundel het voordeligst uit als je nog geen Nintendo Switch hebt. Heb je wel al een Nintendo Switch dan kan je hieronder ook meteen zien waar de losse game op dit moment het goedkoopst is.

TIP! Op dit moment zijn de beste Nintendo Switch aanbiedingen bij Bol.com!

Super Mario Odyssey review


Nintendo Switch kopen?

De Nintendo Switch is op dit moment overal op voorraad. Ga hieronder naar jou favoriete webwinkel om de Switch te bestellen.


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.