New Super Mario Bros. U komt naar de Nintendo Switch.

Super Mario Bros

Wat we dit jaar waarschijnlijk nog kunnen verwachten van Nintendo is de game New Super Mario Bros. U. Journalist Liam Robertson, een redelijk betrouwbare bron als het gaat om Nintendo-geruchten heeft deze informatie naar buiten gebracht.


New Super Mario Bros. U. Deluxe

Robertson heeft de informatie over een nieuwe Super Mario Bros verkregen uit meerdere betrouwbare bronnen. Een van deze betrouwbare bronnen zijn mederwerkers van Nintendo of Europe. De Nintendo Switch release van deze Wii U game zou uit moeten komen onder de naam ”New Super Mario Bros. U Deluxe”. Een add-on die ook in de game toegevoegd zou kunnen worden is New Super Luigi U. De releasedatum van New Super Mario Bros. U Deluxe is op dit moment nog niet bekend. Wel is de kans groot dat hij dit jaar vermoedelijk rond de feestdagen gaat verschijnen.

Super Mario Bros

Of deze nieuwe Mario Game ook echt dit jaar uit komt is nog even afwachten. Nintendo is wel flink bezig met het uitbrengen van porten van Wii U-games naar de Switch. Met Mario Kart 8 Deluxe, Donkey Kong Country: Tropical Freeze en Captain Toad: Treasure Tracker hebben ze al heel wat succes behaald. Na de release van deze games werden in de eerste weken al meer exemplaren verkocht als bij hun originele Wii U-release. Deze statistieken hebben natuurlijk ook te maken met dat de Wii U een enorme flop was.

Voor Nintendo is het financieel gezien een goede zet om door te gaan met het uitbrengen van ports. Of Switch-gebruikers hier op zitten te wachten is nog wel de vraag. Wat we wel  weten is dat klassieke games het tot nu toe altijd goed doen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op New Super Mario Bros. U Deluxe.


Nintendo Switch nog steeds populair

De Nintendo Switch is nog altijd populair onder vele gamers. Zeker nu de beschikbaarheid in games enorm aan het uitbreiden is. We kunnen nog veel meer gaan verwachten van Nintendo dus houdt de website dus zeker in de gaten.

Heb jij nog geen Nintendo Switch? Kijk dan snel bij één van de onderstaande webwinkels.

 


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.