Nintendo Switch prestaties beter in Dock zonder extra hardware

Nintendo Switch prestaties

De Nintendo Switch prestaties zouden volgens veel geruchten beter zijn, als de console zich in het docking-station bevindt.

De Laatste tijd gaan er veel geruchten rond over de Nintendo Switch, maar van sommige kunnen we bijna met zekerheid zeggen dat ze ook uit gaan komen.

Laura Dale van LetsPlayVideoGames.com is een journalist die in het verleden veel informatie heeft gelekt die achteraf ook klopte. Ook zij heeft nu naar buiten gebracht de de Nintendo Switch prestaties verbeteren in de Dock.


Nintendo Switch prestaties

Dale heeft de gelekte informatie over de prestaties via bronnen die verbonden zijn met de organisatie van het aankomende hands-on event.

De Nintendo Switch zal gaan draaien met een hogere kloksnelheid, wanneer de console in de Dock zit. Hij wordt verbonden door middel van een USB-C aansluiting.

Wanneer de Switch in de dock wordt gezet, zal video en stroom worden omgezet naar USB-C. Ook schijnt er aan de achterkant van de Dock een gat zitten met een extra ventilator om te helpen met het koelen.

De dock schijnt volgens de bronnen ook een licht gewicht te hebben en is goedkoop om te produceren. Na de release is het dan ook heel goed mogelijk dat de docks los te koop zullen zijn.

Met een extra dock kan je dan op verschillende tv`s in andere kamers de Switch aansluiten zonder alles steeds over te moeten zetten.


 

Nintendo Switch Hands-on event

Tijdens het hand-on event op 13 januari 2017 zal er meer duidelijkheid komen over de Nintendo Switch. Het publiek wat hierbij aanwezig is, krijgt de kans om met hardware aan de slag te gaan, die in de buurt komt van wat in de winkels zal komen.

De pers zal gebruik kunnen maken van een Switch console, en deze meenemen naar banken in een ander gedeelte.

Nintendo Switch prestaties

Het is overigens niet nodig om de Switch steeds in dezelfde dock te zetten. Je kan hem dus gewoon in een andere dock plaatsen.

Nintendo heeft een tijdje geleden al bekend gemaakt, dat de Nintendo Switch een combinatie wordt tussen een console en een handheld. Op het moment is er nog niet veel bekend over het technische aspect.

Dit zal 13 januari 2017 allemaal naar voren worden gebracht. Je kan op deze dag de complete presentatie volgen via een Live stream. Hierover volgt nog verdere informatie.

Vindt hier meer informatie over de Nintendo Switch >

 


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.