Nintendo Switch 3 maart in huis? Dit is jou laatste kans!

Nintendo Switch 3 maart

Dit is jou laatste kans om toch nog de Nintendo Switch 3 maart in huis te hebben. De Nintendo Switch was compleet uitverkocht bij alle bekende webshops. Sinds vandaag is het mogelijk om een pre-order te plaatsen bij Intertoys & Bartsmit.

Bij NedGame was het al mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de 2e levering van eind maart. Hier is nog niks aan veranderd mocht je hem liever daar bestellen.

Bij de overige webshops is het alleen mogelijk om je aan te melden voor een herinnering. Zodra de Nintendo Switch weer beschikbaar is zal je een e-mail ontvangen. Lees hieronder meer en bestel vandaag jou Nintendo Switch.


Nintendo Switch 3 maart in huis

De mogelijkheid om een pre-order te plaatsen bij jou favoriete webshop was maar van korte duur. Het was dan ook even niet meer mogelijk om 3 maart jou Switch in huis te hebben.

Bij Intertoys en Bartsmit was het voorheen nog niet mogelijk om de Nintendo Switch te bestellen. Sinds vandaag is dit wel mogelijk. Op deze websites wordt weergeven dat de voorraad voor 3 maart is.

Dit is waarschijnlijk ook de laatste kans om een Nintendo Switch op 3 maart in huis te hebben. Het is mogelijk om zowel de grijze als rood/blauwe variant te bestellen. Beide kosten ze € 329,-,  net als bij de meeste andere webshops.

Wil jij de Nintendo Switch echt op de release-dag hebben? Wacht dan niet langer en bestel hem meteen!

Nintendo Switch 3 maart


Voorraad Nintendo Switch

Nintendo heeft eerder al aangegeven een te kort aan Nintendo Switch consoles te willen voorkomen. Nu de vraag naar de Switch zo groot is zal dit waarschijnlijk niet gaan lukken. Zelfs nu ze de productie hebben opgeschroefd.

De kans dat we een herhaling krijgen van het te kort aan Nintendo Classic Mini consoles is zeker aanwezig. Het is even afwachten hoe Nintendo dit gaat oplossen.

Nintendo Switch 3 maart

Wil je in ieder geval zeker zijn van een Nintendo Switch op 3 maart? Bestel hem dan zeker snel! Kijk hier voor meer informatie over de Nintendo Switch >

Voor mensen die de Nintendo Classic Mini hebben besteld. Een nieuwe voorraad zou in maart moeten komen.


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.