FIFA 18 op de Nintendo Switch? Eerste beelden te zien in nieuwe trailer!

Fifa 18 op de Nintendo Switch

Sinds kort weten we dat FIFA 18 op de Nintendo Switch uit zal komen. Tijdens de officiële presentatie van Nintendo werd al aangekondigd dat ”EA” samen zou gaan werken met Nintendo. FIFA voor de Nintendo Switch werd toen een feit.

Het was op dat moment nog niet duidelijk welke FIFA game er uit zou komen voor de Switch. Dit is vorige week bekend gemaakt en de eerstvolgende game voor de Nintendo Switch wordt dus FIFA 18.

Nu heeft Nintendo een nieuwe Japanse trailer van 30 seconde vrijgegeven waarin we FIFA 18 op de Switch zien. Lees meer hieronder en bekijk de video.


FIFA 18 op de Nintendo Switch

FIFA is één van de populairste games ter wereld op onder andere Playstation, Xbox en de pc. Het was dan ook wel te verwachten dat na de bekendmaking van EA over een samenwerking met Nintendo, FIFA op de Nintendo Switch zal komen.

De nieuwe FIFA 18 zal op de Switch verschijnen tegelijkertijd met de release voor de andere consoles. De release van FIFA games is meestal in september, dus we zullen nog even moet wachten.

Fifa 18 op de Nintendo Switch

Peter Moore van Electronic Arts (EA) heeft bevestigd dat er een aangepast versie van FIFA komt speciaal voor de Nintendo Switch. De gameplay op de Switch zal dan ook anders zijn dan we gewend zijn.

De aangepast versie van FIFA heeft ook te maken met de kracht van de Nintendo Switch. Deze is natuurlijk wat minder dan de kracht van een Playstation 4 of Xbox One. In de trailer ziet het er verder wel netjes uit.

Vindt hier meer informatie over de Nintendo Switch games >


FIFA 18 in de nieuwe Trailer

In de onderstaande trailer kan je kort zien op welke manier je de FIFA game kan spelen. Je ziet hier hoe 2 mensen tegen elkaar spelen in de tafel-modus. Aangezien het straks ook mogelijk wordt om online te gamen zal er ook zeker een online-multiplayer komen.

Bekijk hier de Japanse Nintendo Switch Trailer

Of FIFA 18 in de smaak gaat vallen bij Nintendo Switch gamers is nog even afwachten. Wat we wel weten is dat de Nintendo Switch pre-orders overal compleet uitverkocht zijn. De console zelf is dus zeker populair.

Lees hier meer over de Nintendo Switch >


Wil jij de Nintendo Switch bestellen?

UPDATE: De Nintendo Switch is steeds vaker op voorraad. Zie hieronder waar hij beschikbaar is.


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.