Nieuwe Nintendo Switch details en geruchten. Lees ze hier!

Nieuwe Nintendo Switch details

Nieuwe Nintendo Switch details gelekt.

De komende dagen komt er nog veel meer nieuws op deze website. Dus hou alles goed in de gaten en like onze Facebook pagina.

Op 13 januari zal alles duidelijk worden tijdens de Live presentatie van de Nintendo Switch.


Nieuwe Nintendo Switch details, batterij en 3G

De eerste details die zijn gelekt komen uit de documenten van het FCC (Federal Communications Commission). In deze documenten wordt vermeld dat de Nintendo Switch gebruik maakt van Bluetooth-technologie.

Het is nog niet duidelijk of deze techniek alleen bedoeld is voor de Nintendo Switch controllers, of dat deze ook voor het gebruik van Bluetooth-headsets is.

Geen 3G op de Switch.

Volgens de geruchten zal de Switch ook geen gebruik gaan maken van 3G of LTE. Met de Playstation portable kon je via 3G buiten online gamen.

Met de Switch zal je dus je telefoon of tablet als mobiele hotspot moeten gaan gebruiken. Dit is tegenwoordig ook niet zo`n probleem, aangezien de meeste mensen wel een flinke internet bundel hebben.

Natuurlijk kan je ook gebruik maken van de Wifi in huis. Met de 5 Ghz Wifi zal de console op kortere afstanden ook sneller werken.

Batterij niet vervangbaar.

Iets minder goed nieuws is dat je de batterij van de Nintendo Switch niet kan vervangen. Deze zit waarschijnlijk volledig geïntegreerd in de console.

Het is dan ook te hopen dat de accu lang mee gaat als je onderweg bent. Gelukkig hebben we tegenwoordig powerbanks waarmee je de Switch weer op kan laden.


32 GB opslag en meer geruchten

Lauren Dale die veel van zich laat horen op de website Reddit heeft ook weer geruchten naar buiten gebracht. Ze schrijft onder andere over het instapmodel van de Switch die een opslagruimte van 32 GB zal krijgen.

Dit is natuurlijk vrij weinig vergeleken met een gemiddelde smartphone van tegenwoordig. Maar houd er rekening mee dat de Switch gebruik maakt van cartridges waarop ook data opgeslagen kan worden.

Ook heeft ze nog verteld dat de console op 17 maart in de winkels zal liggen voor ongeveer 300 dollar. Waarschijnlijk zal de Switch in Nederland goedkoper worden dan € 250,-.

Nieuwe Nintendo Switch details

De batterij van de Switch zou ongeveer 3 uur mee moeten gaan, maar dit kan langer zijn als de instellingen lager worden gezet. In mijn ogen zou dit zonde zijn om op een lagere kwaliteit te gaan spelen.

Dan hebben we nog The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Er wordt gezegd dat deze game niet tijdens de release van de Switch uit zal komen. Laten we hopen dat hier nog verandering in komt en dat je deze als bundel aan kan schaffen.

Op 13 januari zal er een eind komen aan alle geruchten over de Nintendo Switch en zullen we precies weten wat ons te wachten staat. In de tussentijd krijg je nog meer Nieuwe Nintendo Switch details.

Ben jij van plan om een Nintendo Switch te kopen? Laat het even weten in de reacties hieronder!

 


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.