ARMS voor de Nintendo Switch komt in juni. Ook verschijnen dan Neon-gele Joy-Con controllers.

ARMS voor de Nintendo Switch

ARMS voor de Nintendo Switch zal verschijnen op 16 juni 2017. Dit is 13 april bekend gemaakt tijdens de live stream van Nintendo Direct.

Op deze dag zullen er ook nieuwe Joy-con controllers verschijnen in de kleur Neon-geel plus de Joy-Con polsbandjes in dezelfde kleur. Ook komt er nog een handig hulpstuk uit waarmee de accu van jou controllers langer mee gaat.

Lees hieronder meer over ARMS voor de Nintendo Switch en de nieuwe Joy-Con controllers.


ARMS voor de Nintendo Switch

Toen de Nintendo Switch werd gepresenteerd waren er al beelden te zien van de game ARMS. In deze vechtgame maak je volop gebruik van de Joy-con bewegingssensoren.

Tijdens het spelen houd  je de Joy-Con controllers als vuisten voor je. Maak je een slagbeweging, dan word dit vertaald naar je scherm. Je hebt dus beide controllers nodig om te spelen.

Zie hieronder beelden van de game ARMS

In ARMS kan je spelen met verschillende personages die ieder hun eigen unieke vaardigheden hebben. Sommige personages zijn heel snel en andere weer sterk maar langzamer. Er kunnen verschillende soorten ”ARMS” als wapen gebruikt worden.

Elk wapen heeft een eigen type zoals vuur, bliksem, ijs, explosie, wind en nog een paar andere typen. Een vechter in combinatie met de juiste wapens kunnen jou voordeel bepalen in een gevecht. Het is ook mogelijk om 2 verschillende wapens te combineren.

ARMS voor de Nintendo Switch

Buiten de gevechten om is er nog een modus waarin je verschillende dozen of schijven kapot moet slaan met de juiste precisie. In deze modus kan je nieuwe arms vrijspelen die daarna weer in gevechten te gebruiken zijn.

Een leuk extra is dat je ook 2 vs 2 kan spelen. In deze modus kan je ook zien hoeveel afstand er tussen jou en je teamgenoot zit zodat je de juiste tactiek kan bepalen. Tijdens gevechten kan je ook nog eens verschillende items oppakken. Het is nog niet duidelijk wat voor items dit zijn.


Neon-gele Joy-Con Controllers

Op de release dag van ARMS komt Nintendo ook nog eens met een nieuwe kleur Joy-Con controllers, namelijk neon-geel. Deze nieuwe Joy-Con controllers zijn op 16 juni 2017 los te bestellen. Ook brengen ze de Joy-Con polsbandjes uit in dezelfde kleur.

ARMS voor de Nintendo Switch

De prijs van de neon-gele Joy-Con controllers zal ongeveer € 80,- worden. De Joy-Con polsbandjes zullen voor € 8,- over de toonbank gaan. Of er nog een Nintendo Switch bundel komt met ARMS en de gele Joy-Con controllers is nog niet zeker, maar laten we hopen van wel.


Wil jij ARMS voor de Nintendo Switch? Kijk voor de beste prijs bij één van de onderstaande webshops.

Niet alleen de Nintendo Switch zelf is lastig te verkrijgen. Ook de games zijn vrij snel uitverkocht. Wees er dus snel bij als je zeker wil zijn van de game ARMS op 16 juni 2017.


Batterijboost & losse dock

Tijdens de afgelopen live stream van Nintendo Direct is ook laten zien dat er nieuw accessoire komt die de levensduur van jou Joy-Con moet verlengen. Deze bestaat uit een opzetstuk genaamd de ”batterij-booster” die je kan voorzien van 2 AA batterijen.

ARMS voor de Nintendo Switch

De batterij-booster is gemakkelijk aan de Joy-Con te bevestigen. We weten nog niet precies hoe veel langer de Joy-Con met dit accessoire mee zou moeten gaan. De batterij-booster zal zo`n € 28,- gaan kosten.


Waar misschien wel veel meer mensen op zitten te wachten is een los te kopen dock voor de Nintendo Switch. Gelukkig voor deze mensen komt die er aan. Hij zou ergens in mei moeten verschijnen voor ongeveer € 60,-.

In deze standalone dock kan je de Nintendo Switch plaatsen voor het gamen op de televisie, en wordt hij meteen ook opgeladen. Een AC-adapter wordt helaas niet meegeleverd en zal je dus los moeten kopen.

ARMS voor de Nintendo Switch

Nadat er zoveel problemen waren met de dock die Nintendo Switch schermen beschadigd, hopen we dat Nintendo hier nu wel aan heeft gedacht. Hier zullen we nog even op moeten wachten aangezien hier geen informatie over beschikbaar is.

Kijk hier voor meer informatie over de Nintendo Switch >


UPDATE: De Nintendo Switch is op voorraad bij Coolshop. Wees er snel bij en bestel hem vandaag nog!


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.