Nintendo Switch best verkochte Nintendo console ooit. Breekt Nintendo-record in de eerste maand.

Best verkochte Nintendo console

De best verkochte Nintendo console ooit, de Nintendo Switch, is een must-have voor iedere gamer. Het unieke concept van de Nintendo Switch is aantrekkelijk voor jong en oud, en dan hebben we het niet eens over de klassieke Nintendo games.

In maart begon de verkoop van de Nintendo Switch. In deze zelfde maand heeft Nintendo de productie al op moeten schroeven door het grote aantal pre-orders. Het is nog even afwachten tot je de Switch uit voorraad in de winkel aan kan schaffen.

De Nintendo Switch is in ieder geval een groot succes. Het is nog steeds lastig om aan deze console te komen, dus het beste wat je kan doen is ergens een pre-order plaatsen en afwachten.

Zie onderaan deze pagina waar je hem kan bestellen.


Best verkochte Nintendo Console

Op basis van cijfers van marktonderzoeker NPD zijn er in de eerste maand alleen al in de VS 906.000 Nintendo Switch consoles verkocht. Met deze cijfers heeft Nintendo zijn eigen verkooprecord verbroken. Het is hiermee wel duidelijk dat de Nintendo Switch een enorm succes is.

Het vorige verkooprecord was na de release van de Nintendo GameCube, die in de eerste maand in de VS 660.000 keer over de toonbank ging. De Nintendo Wii is op dit moment nog de best verkochte Nintendo spelcomputer aller tijden. In de eerste maand is hij 470.000 keer verkocht wat veel minder is dan de GameCube en de Switch.

Na een langere periode zou de Switch het best verkochte Nintendo spelcomputer record nog kunnen verbreken, en misschien wel nog meer records.

Best verkochte Nintendo console

Hoeveel Nintendo Switch consoles er in de eerste maand in Europa zijn verkocht is nog niet duidelijk. In Japan is de Switch 500.000 keer verkocht. Het record van snelst verkopende spelcomputer in de VS zal niet zo snel verbroken worden. Die staat op naam van Sony`s Playstation 4 die op de eerste dag al ruim 1 miljoen keer was verkocht.

Tijdens de release van de Nintendo Switch kwam ook de game ”The Legend of Zelda: Breath of the Wild” uit. Hiervan zijn 925.000 exemplaren verkocht wat een stuk meer is dan de console zelf. Dit heeft waarschijnlijk te maken met dat veel mensen meerdere exemplaren hebben besteld, om zo te voorkomen deze game niet op tijd in huis te hebben.


Switch pre-orderen of wachten?

Zoals je net al kon lezen is de Nintendo Switch de best verkochte Nintendo console ooit en is hij op het moment nergens uit voorraad leverbaar. Wil jij de Nintendo Switch niet meteen hebben dan kan je natuurlijk wachten tot ze normaal in de winkel te koop zijn.

Zo snel mogelijk de Nintendo Switch in huis? Dan kan je het beste een pre-order plaatsen bij 1 van de webshops hieronder. Zo voorkom je dat je te laat ben zodra er weer ergens een voorraad beschikbaar is. Je zal op de hoogte gehouden worden wanneer je jou Nintendo Switch kan verwachten.

AAN TE RADEN GAMES: Zonder games heb je natuurlijk niet veel aan de Nintendo Switch. Games die je niet kan missen bij de Nintendo Switch zijn ARMS, Mario Kart 8 Deluxe,Lego City Undercover, Splatoon 2 en natuurlijk The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Best verkochte Nintendo console

Bestel hieronder de Nintendo Switch:

UPDATE: Bij Coolshop is de Nintendo Switch op voorraad. Wees er dus snel bij en bestel hem vandaag nog!

Bulk Alert


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.