De coolste Nintendo Switch mods op het internet

Nintendo Switch Mods

Op het internet zijn talloze Nintendo Switch mods te vinden. Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet. De Nintendo Switch is al een behoorlijke tijd uit en heeft de Nintendo voorgangers al ruimschoots op de achtergrond laten verdwijnen.

De standaard Nintendo Switch is te verkrijgen in het grijs, rood/blauw en hier en daar een speciale uitvoering in het geel of groen/roze. Niet iedereen is tevreden met dit aanbod, en is daarom aan de slag gegaan met het modden van de Nintendo Switch.


Nintendo Switch Mods

Wil jij jou Nintendo Switch gaan modificeren, houd er dan rekening mee dat de garantie kan komen te vervallen. Je gaat natuurlijk de Switch uit elkaar halen waardoor er mogelijk dingen beschadigd kunnen worden. Hier gaat Nintendo niks aan vergoeden. Modden is dus volledig op eigen risico!

Zelda NES Cartridge dock

Zelda is één van Nintendo`s bekendste helden en daarom ook zeer geliefd bij Nintendo Fan’s. Ben jij helemaal gek van Retro-games en vooral van Zelda? Dan is deze Retro Zelda dock echt iets voor jou.

Nintendo Switch Mods

Youtuber Kevin Kenson heeft een oude NES cartridge omgetoverd tot een volledig werkende Switch dock. Om deze mod mogelijk te maken heb je speciale schroevendraaiers, super kleine schroefjes en bovendien heel veel geduld nodig. Maar als jij een grote Legend of Zelda fan, dan is dit uiteindelijk alle moeite waard. Bekijk de video hieronder:


N64 Nintendo Switch dock

Heb jij nog ergens een oude kapotte Nintendo 64 in huis of kan je er aan komen? Waarom maak je hier dan niet iets bruikbaars van. De N64 is ideaal om te modden naar een Nintendo Switch dock en het ziet er ook nog eens gaaf uit.

Nintendo Switch Mods

Reddit gebruiker tettzan77 is hier mee aan de slag gegaan en met succes. Het is gaaf om te zien hoe een oude generatie Nintendo console samen komt met de nieuwste generatie.

Mocht jij dit na willen gaan doen? Gebruik dan wel een kapotte N64. Het zou heel erg zonde zijn om een volledig werkende N64 te vernielen.


De transparante Nintendo Switch

Misschien ken je de transparante Gameboy Color, N64 controller of de Gameboy Advance van vroeger nog. Waarom dan niet een transparante Nintendo Switch. Of Nintendo in de toekomst nog een transparante Nintendo Switch uit gaat brengen weten we niet. Wat we wel weten is dat het er fantastisch uit ziet!

Nintendo Switch Mods

Youtuber Kevin Kenson laat in de video hieronder zien hoe de transparante Switch er uit zou moeten komen te zien. Hopelijk neemt Nintendo hier een voorbeeld aan.

Om deze Mod te realiseren heb je wel genoeg kennis nodig in het modden. Mogelijk heb je een aantal pogingen nodig om alles perfect te krijgen. Weet dus waar je aan begint.


SNES gekleurde Joy-con knoppen

De standaard Nintendo Switch modellen hebben over het algemeen niet veel kleur. Heb aanpassen van de Joy-Con knoppen maakt dan ook een heel groot verschil.

Nintendo Switch Mods

Youtuber JordiPower laat in de video hieronder zien hoe jij je eigen Joy-con controllers kan voorzien van gekleurde knoppen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en is voor iedereen te volgen.

Deze mod is simpel maar ziet er wel heel goed uit. Dat Nintendo nog niet dit soort Joy-con controllers heeft uitgebracht is voor ons een vraag. Gelukkig kunnen modders voor nu zelf deze Joy-con controllers maken.


Nintendo Switch kopen?

Om een Nintendo Switch te modden heb je natuurlijk wel een Nintendo Switch nodig. Hieronder zie je de beste Nintendo Switch prijzen.

 


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.