ARMS Nintendo Switch vanaf vandaag te koop. De perfecte Switch game!

ARMS Nintendo Switch

ARMS Nintendo Switch is een geweldige toevoeging aan de lijst Switch games. Het aanbod in games is op dit moment nog niet groot, maar we hebben nog veel om naar uit te kijken. Vandaag 16 juni, is de releasedatum van ARMS. Deze game is een aanrader voor alle mensen die een Switch in huis hebben.

Nintendo heeft eerder al aangekondigd dat tijdens de release van ARMS ook nieuwe Joy-Con controllers zouden verschijnen. Deze Neon gele Joy-Con controllers zijn nog niet overal beschikbaar. Mocht je deze controllers willen hebben, houd de webwinkels dan goed in de gaten.

De Nintendo Switch zelf is al wat makkelijker te verkrijgen. Er duiken steeds vaker kleine voorraden op bij verschillende webwinkels. Wil je weten waar ze op dit moment beschikbaar zijn. Kijk dan even onderaan deze pagina.


ARMS Nintendo Switch

ARMS is een vechtgame voor de Switch met als doel je tegenstander knock-out slaan in de ring. Wat deze game uniek maakt is dat jou armen uitrekbaar zijn. Je kan jou tegenstander dus op een langere afstand raken.

De Joy-Con controllers van de Nintendo Switch zijn zoals de meeste mensen al weten uniek. Tijdens het spelen heb je in beide handen een Joy-Con vast waarna je een slagbeweging maakt. Dankzij de gevoelige bewegingssensoren word jou slag vertaald naar je scherm. Zo lijkt het net alsof je zelf in de ring staat.

In ARMS maak je gebruik van beide controllers en kan je jou slagen effect geven door met de controllers te draaien. Zo kan je bijvoorbeeld om iemand ze dekking heen slaan. Zeker als je dit combineert met springen en naar links en rechts bewegen.

ARMS Nintendo Switch

ARMS bevat verschillend personages met ieder zijn eigen unieke vaardigheden. Je hebt bijvoorbeeld hele sterke personages en hele snelle die wel weer minder sterk zijn. Ook is het mogelijk om verschillende soorten armen te gebruiken als wapen.

De wapens zijn er in verschillende type waaronder vuur, ijs, bliksem, wind en nog een aantal andere. Door de juiste vechter met de juiste wapens te gebruiken kan je elke wedstrijd in het voordeel zijn. Het is ook mogelijk om 2 verschillende ARMS te gebruiken.

ARMS Nintendo Switch

Multiplayer en Online

Wil je tegen je vrienden spelen, dan kan je gebruik maken van de splitscreen op je televisie. Om dan tegen elkaar te spelen heb je wel 2 setjes Joy-Con controllers nodig.

Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om online tegen andere mensen te spelen. Ook kan je natuurlijk jou Switch koppelen met die van een vriend of vriendin via de lokale draadloze verbinding. Zo kan je elkaar uit dagen met ieder zijn eigen scherm.

ARMS Nintendo Switch

ARMS kopen? Kijk bij de onderstaande webwinkels.


 Joy-Con controllers in Neon-geel

Speciaal voor ARMS heeft Nintendo een nieuwe kleur Joy-Con controllers gemaakt. Neon-geel past perfect bij de stijl van ARMS en het ziet er nog mooi uit ook. Deze controllers zijn los te verkrijgen. Ook de polsbandjes in dezelfde kleur zullen dan beschikbaar zijn.

ARMS Nintendo Switch

De los te verkrijgen gele Joy-Con controllers zullen rond de € 80,- kosten en de polsbandjes zo rond de € 10,-. Op het moment zijn ze nog niet overal beschikbaar dus houd de webwinkels goed in de gaten mocht je ze willen kopen.


Nintendo Switch voorraad

Als je de game ARMS wil spelen heb je natuurlijk wel een Nintendo Switch nodig. Kijk hieronder waar de Nintendo Switch op voorraad is.

Games voordeelweken


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.