Splatoon 2 demo eind maart voor Nintendo Switch-gebruikers. Lees hier wanneer je hem kan spelen!

Splatoon 2 demo

Voor de mensen die in maart in het bezit zijn van een Nintendo Switch, wordt het mogelijk om de Splatoon 2 demo te spelen. De demo is eind maart gratis beschikbaar met een beperkt aantal speeltijden.

Splatoon 2 komt pas aankomende zomer officieel uit. De demo is een unieke kans om de game uit te proberen. Het zogenaamde ”Splatoon 2 Global Testfire event” loopt 3 dagen met 6 kansen om de game te spelen.

Lees in dit artikel meer over de game Splatoon 2 en wat je allemaal van de demo kan verwachten.


Splatoon 2 demo eind maart

Ben jij straks in het bezit van een Nintendo Switch? Dan kan jij eind maart de Splatoon 2 demo spelen. De demo zal speelbaar zijn van 24 tot en met 26 maart. Helaas kan je de game maar één uur spelen op 6 verschillende momenten.

Hou de tijden dus goed in de gaten, zodat je geen enkel speelmoment kan missen.

Zie hier de Nederlandse speeltijden van de Splatoon 2 demo:

Vrijdag, 24 maart:

  • 20:00 – 21:00 uur

Zaterdag, 25 maart:

  • 04:00 – 05:00 uur
  • 12:00 – 13:00 uur
  • 20:00 – 21:00 uur

Zondag, 26 maart:

  • 05:00 – 06:00 uur
  • 14:00 – 15:00 uur


4 wapens in de Splatoon 2 demo

Nintendo zal spelers in de demo met 4 verschillende wapens laten spelen. Een nieuw wapen van Splatoon 2 zal beschikbaar zijn genaamd de ”Splat Dualies”(2 pistool-achtige wapens). De vernieuwde versies van de ”Splat Roller” en ”Splat Charger‘ zijn ook te gebruiken in de demo.

Splatoon 2 demo

Wat we nog meer van de demo kunnen verwachten is een toeschouwersmodus en LAN-ondersteuning. Het wordt hiermee mogelijk om de multiplayer uit te testen. Dit kan met vrienden samen met de lokale draadloze multiplayer of online met andere spelers.

Ken je meer mensen die de Switch besteld hebben? Spreek dan zeker af met je vrienden en test de game samen uit. Deze kans kan je niet laten liggen.

We kunnen verwachten dat Splatoon 2 een heel populair spel gaat worden. Het eerste deel van Splatoon kwam op 29 mei 2015 uit voor de Wii U. Dit is toen één van de populairste online games van Nintendo geworden.

Klik hier voor meer informatie over de Nintendo Switch games >


Nintendo Switch release

De pre-orders van de Nintendo Switch zijn op het moment overal uitverkocht. Bij NedGame is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de 2e levering van eind maart.

Nintendo gaat de eerste maand 2 miljoen exemplaren verschepen wereldwijd. De productie van de Nintendo Switch hebben ze na de grote aantal pre-orders opgeschroefd. Of hierdoor iedereen op de release dag een Switch in huis heeft is nog niet zeker.

Lees hier Nintendo Switch productie opgeschroefd >

Mocht er nog meer nieuws zijn, dan wordt dit zo snel mogelijk ge-update.

Splatoon 2 demo

UPDATE: Op het moment is de Nintendo Switch beschikbaar voor Pre-orders bij Intertoys en Bartsmit. Wacht niet te lang en bestel hem vandaag!

Nintendo Switch accessoires? Bekijk het aanbod hier >


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.