5 Nintendo Switch games die je in de gaten moet houden

5 Nintendo Switch games

Op deze pagina vindt je de top 5 Nintendo Switch games die je in de gaten moet houden. Dit zijn games die in ieder geval zijn aangekondigd voor de Switch.

We weten nog niet heel veel van de aankomende Nintendo Switch, maar hier over zal meer duidelijkheid komen op 13 januari.

Er staat namelijk een 5 uur durende presentatie in de planning over de Nintendo Switch. Deze zal plaatsvinden in New York en kan live gevolgd worden via een livestream.

Hierover komt snel meer informatie.

In de trailer van de Nintendo Switch, zijn duidelijk beelden te zien van een aantal games die uit gaan komen. Of alle 5 de games tijdens de release uit gaan komen is nog niet zeker.


Top 5 Nintendo Switch games die je in de gaten moet houden

#5. 3D Super Mario game

Dankzij de beelden van de Nintendo Switch trailer weten we dat er een nieuwe Super Mario 3D game aan zit te komen. We gaan er op het moment van uit dat de game zowel op de televisie als onderweg gespeeld kan worden.

5 Nintendo Switch games

Als we de game gaan vergelijken met voorgaande Mario games, dan lijkt deze heel erg veel op de oude Super Mario 64. Dit was uiteraard ook een fantastische game. Als ze dit concept aan blijven houden kan het alleen maar goed uitpakken.

De nieuwe Super Mario game heeft nog geen officiële naam, maar hierover zal meer bekend worden tijdens de Nintendo Switch presentatie.

 


#4. Splatoon

Ook in de trailer te zien is een nieuwe Nintendo Switch versie van de kleurrijke game ”Splatoon”. De nieuwe Splatoon krijgt een nieuw 1 vs 1 gamemode, die speciaal is ontworpen voor een snelle quickmatch.

Dit sluit perfect aan bij de handheldbeleving. Wat we ook kunnen verwachten is een compleet nieuwe singleplayer, en zal de game regelmatig een gratis DLC krijgen zoals bij de Wii U ook het geval is.

5 Nintendo Switch games

De kans is groot dat er tijdens de release een Nintendo Switch Splatoon-bundel gaat verschijnen.

Ben jij een fan van Splatoon? Houdt deze website dan goed in de gaten. Zodra we meer weten zal je het hier zo snel mogelijk kunnen lezen.

 


#3. The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim is nog steeds een populaire game, ondanks dat hij al een paar jaar oud is. De heeft ook te maken met alle updates en mods die de laatste tijd zijn uitgekomen voor onder andere de Playstation 4 Pro.

Het was wel een grote verassing dat de game ook te zien is in de Nintendo Switch trailer. Op het moment is wel duidelijk dat Skyrim echt uit zal komen op de Switch.

5 Nintendo Switch games

Nu zeker is dat de game op de Switch uit komt kan je meer tijd in de game stoppen. Dit allemaal omdat je de Switch ook onderweg kan gebruiken.

Het doel van Skyrim is dat je de strijd aan gaat met draken die het land terroriseren. Uiteindelijk moet je de opperdraak verslaan die ”Alduïn” genoemd wordt. Jij zelf bent een personage die ze een ”Dragonborn”’noemen, met de taak om de draken te verslaan.

Zelfs als je deze game hebt uitgespeeld heb je altijd nog wat te doen. Dankzij de eindeloze missies en het gigantische landschap zal je je nooit vervelen.

 


#2. Mario Kart 8 Deluxe

In de Nintendo Switch trailer zijn wel beelden te zien van een nieuwe Mario Kart, maar voor de rest is er eigenlijk nog weinig bekend. Hopelijk komen we meer te weten tijdens de Nintendo Switch presentatie.

5 Nintendo Switch games

Wel weten we dat de game dezelfde content zal bevatten als Mario kart 8 + DLC. Ook zouden er extra tracks bij komen, nieuwe characters en een nieuwe battlemode.

In de trailer zie je namelijk ”King Boo” als speelbaar karakter en  ook de ”swap items” zijn weer terug.

Volgens geruchten zal de nieuwe Mario Kart game binnen 3 maanden van de officiële release uitkomen.

 


#1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

De nummer #1 van de top 5 Nintendo Switch games en ook zeker niet de minste, is de nieuwe ” The Legend of Zelda”. Deze nieuwe titel van de populaire Zelda reeks is officieel aangekondigd en zullen we zeker in de gaten gaan houden.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal ook uit komen voor de Wii U. Er zijn ook al een aantal gameplay`s te zien van deze nieuwe Zelda game.

Jij speelt met de karakter ”Link” en gaat op avontuur door een grote open wereld. Tijdens jou zoektocht door de bossen en bergen zoek je naar de overblijfselen van het Koningkrijk van Hyrule.

Tijdens het spelen is het de bedoeling dat je gevechten aan gaat, en je moet puzzels oplossen waar er genoeg van zijn te vinden.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is dan ook een game waar veel mensen op zitten te wachten.


 

Dit waren de top  5 Nintendo Switch games die je zeker in de gaten moet houden. Wil je altijd om de hoogte blijven van het laatste Nintendo Switch Nieuws? Houd deze website dan goed in de gaten en Like onze Facebook pagina.

Vindt hier meer informatie over de Nintendo Switch >

 


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.