Super Mario Odyssey Switch bundel op komst. Pre-order hem vandaag!

Super Mario Odyssey Switch bundel

Nintendo heeft aangekondigd dat er een Super Mario Odyssey Switch bundel gaat verschijnen. Super Mario Odyssey gaat een enorme kaskraker worden voor de Nintendo Switch. Mocht je nog geen Nintendo Switch hebben dan is deze limited edition een grote aanrader.

Super Mario Odyssey zal zoals te zien was bij de release van de Nintendo Switch zelf, snel uitverkocht zijn. Je doet er dan ook goed aan om de game alvast te pre-orderen. Zowel de Super Mario Odyssey Switch bundel als de losse game zal je dan op 27 oktober in huis krijgen.

Klik hier voor meer informatie over Super Mario Odyssey >


Super Mario Odyssey Switch bundel

De aankomende bundel met Super Mario Odyssey is zoals hierboven al genoemd perfect voor de mensen die nog geen Nintendo Switch in huis hebben. Natuurlijk kan je de game ook los bestellen. De Super Mario Odyssey game en bundel zullen beide verschijnen op 27 oktober.

Bij de Super Mario Odyssey bundel zitten 2 rode Joy-Con controllers die de console uniek maken. Het is nog niet bekend of deze los verkocht gaan worden. Dus wil jij graag de rode Joy-Con controllers dan kan je het beste de bundel bestellen.

Wat waarschijnlijk niet in de Nederlandse bundel zit is de Super Mario Odyssey beschermcase. Gelukkig word deze wel los verkocht en kan je er dus alsnog één kopen om je collectie compleet te maken.

Super Mario Odyssey Switch bundel

Zie hieronder wat de Super Mario odyssey Switch bundel allemaal bevat:

  • Nintendo Switch console
  • Super Mario Odyssey (game)
  • 2 rode Joy-Con controllers
  • Nintendo Switch dock
  • Joy-con Grip
  • 2 Joy-con polsbandjes
  • Alle vereiste kabels
  • Super Mario Odyssey beschermcase (waarschijnlijk niet in de Nederlandse bundels)

De Super Mario Odyssey Switch bundel is al uit sinds 27 oktober en is overal verkrijgbaar. Ook de losse game is overal te krijgen. Zie hieronder waar je zowel de bundel als losse game kan bestellen. TIP! Bol.com heeft op dit moment de beste aanbiedingen.


Snap Shot-modus in Super Mario Odyssey

Nintendo heeft een demonstratie gegeven van de nieuwe Snap Shot-modus voor Super Mario Odyssey. Deze modus is te activeren door op de omlaag knop van de d-pad te drukken. Vervolgens kan je de camera helemaal vrij bedienen.

In deze modus kan je nu ook objecten aan het beeld toevoegen zoals bijvoorbeeld het logo van het spel. Daarnaast is het mogelijk om filters toe te passen die jou foto een unieke uitstraling geeft. Denk hierbij aan het vervagen van je foto of om het beeld eruit te laten zien als een Game Boy of SNES-game.

Volgens Nintendo is deze functie perfect voor het maken van achtergronden voor je computer of smartphone. Ook kan je jou Snap Shots delen op social media wat voor veel mensen een leuk extra is.

Super Mario Odyssey Switch bundel

Niet te vergeten is dat er ook speciale Super Mario Odyssey Amiibo’s komen. Het gaat hier om Amiibo van Mario, Peach en Bowser die allemaal bruiloftskleding dragen. Deze zullen op 27 oktober verschijnen samen met de Super Mario Odyssey game en bundel.


Nintendo Switch kopen?

Wil je toch gewoon een normale Nintendo Switch kopen? Zie hieronder waar hij op voorraad is en bestel hem meteen. Super Mario Odyssey is natuurlijk ook los te pre-orderen bij de onderstaande webwinkels.


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.