Nintendo Switch unboxing video`s verschijnen op het internet. Bekijk ze hier!

Nintendo Switch unboxing

Nintendo Switch unboxing video`s. We zien er steeds meer verschijnen op het internet. Dit is ook niet heel gek nu de release van de Nintendo Switch om de hoek is. Op 3 maart komt de Nintendo Switch officieel uit.

Vorige week is er een video opgedoken van een Nintendo Switch unboxing. In deze video zie je ook de interface van het besturingssysteem en de verschillende instellingen. De video is gemaakt door hiphoptherobot, een gebruiker van het gameforum NeoGAF.

Hiphoptherobot heeft verteld dat hij de Nintendo Switch eerder de de releasedatum binnen heeft gekregen. De winkel die de console te vroeg heeft geleverd wordt niet genoemd. Nu heeft Nintendo aangegeven dat dit om een gestolen exemplaar gaat.

Natuurlijk zijn er ook nog officiële unboxing video`s van Nintendo zelf en grote YouTube-kanalen. Lees hier onder meer en bekijk de video`s.


Nintendo Switch unboxing

Toen hiphoptherobot de Nintendo Switch op de deurmat kreeg was het waarschijnlijk zijn geluksdag. Meer dan 2 weken voor de release was het voor hem mogelijk om de Nintendo Switch te gebruiken. Hij heeft dan ook geen moment getwijfeld toen YouTube-kanaal FloKo hem vroeg om een unboxing video te maken.

Nintendo heeft verteld dat er meerdere Nintendo Switch consoles zijn gestolen door werknemers van een Amerikaanse distributeur, waarvan er 1 illegaal is doorverkocht. De mensen die hier voor verantwoordelijk waren zijn ontslagen en worden mogelijk nog strafrechtelijk vervolgd.

Hiphoptherobot heeft in een blog aangegeven dat hij gewoon geluk heeft gehad:

Het is niet zo dat ik de Switch van uit de laadruimte van een vrachtwagen heb gestolen, maar ik heb gewoon geluk gehad. Een winkel, waar ik de naam niet van ga noemen, heeft het pakketje om wat voor reden dan ook eerder opgestuurd.

Zie hier de Nintendo Switch unboxing video

In de bovenstaande video kan je duidelijk zien wat er allemaal in de Nintendo Switch doos zit. Wat ook meteen opvalt is dat er standaard 2 Joy-Con polsbandjes bij de Joy-Con controllers zitten. Deze hoef je dus niet achteraf los te kopen.

Ook krijg je een mooie blik op het hoofdmenu van de Switch en welke systeeminstellingen er allemaal beschikbaar zijn. Nog mooier is dat hiphoptherobot nog een video heeft gemaakt die meer laat zien van de instellingen.

Zie hier de 2e video van ”hiphoptherobot”

In de 2e video zie je goed hoe het touchscreen reageert. Wat ook meteen opvalt is de hoeveelheid opslag die overblijft op de Switch. De Nintendo Switch heeft een standaard intern geheugen van 32 GB maar hier blijft maar 25,9 GB van over. Wil je spellen op je Switch gaan downloaden, dan kan je ieder geval niet zonder SD-kaart.


Officiële unboxing video`s

Natuurlijk zijn er ook al officiële unboxing video`s op het internet te vinden. In deze video`s zal je niet veel meer te weten komen over de Nintendo Switch, maar het is wel leuk om toch even te bekijken. In de 2e video hieronder zie je goed hoe de Switch verpakt zit in de doos.

Zie hier de officiële unboxing van Nintendo

Hier nog een unboxing video van een YouTube gebruiker


Nintendo Switch bestellen?

De pre-orders van de Nintendo Switch zijn de laatste tijd heel erg hard gegaan. Na een tijdje uitverkocht te zijn geweest begonnen BartSmit en Intertoys met pre-orders. Bij NedGame was het mogelijk om al een pre-order te plaatsen voor de 2e levering van eind maart.

Op het moment is het al niet meer mogelijk om bij NedGame of BartSmit een Nintendo Switch te bestellen.

Wil jij de Nintendo Switch in huis hebben? Bestel hem dan hieronder.

Wat vindt jij tot nu toe van de Nintendo Switch? Heb jij er al 1 besteld? Laat het even weten in een reactie hieronder.


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.