Nintendo Switch minder dan 250 euro en aankomende vrijdag de Live presentatie.

Nintendo Switch minder dan 250 euro

De Nintendo Switch minder dan 250 euro?

Nu Nintendo alles officieel gaat presenteren aankomende vrijdag worden veel geruchten steeds betrouwbaarder. Waaronder de prijs van de nieuwe console. Dit mede dankzij bronnen die in het verleden al vaker dingen juist hebben voorspeld.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer gaan verwachten van de live presentatie, en zullen alle geruchten die niet kloppen uit de wereld worden geholpen.

In dit artikel lees je meer over de prijs van de Nintendo Switch, en waarom we er van uit kunnen gaan dat dit ook klopt.


Nintendo Switch minder dan 250 euro

Nu de concurrerende consoles van Sony en Microsoft al een tijdje uit zijn is de prijs daarvan aanzienlijk gedaald. Het is dan ook te verwachten dat de Nintendo Switch rond deze prijzen gaat liggen.

Nu heeft de Japanse publicatie Nikkei al wat losgelaten hierover. Het is al vaker voorgekomen dat Nintendo een nieuwe teaser heeft geplaats voor een nieuw product. Vervolgens wordt door Nikkei vlak voor de officieel onthulling een belangrijk detail gelekt.

Nikkei heeft al eerder de Nintendo DSi voorspeld, de specificaties van de 3DS en kwam heel erg in de buurt van de verkoopprijs van de Wii U. Het is dus inmiddels een betrouwbare bron geworden.

Nu heeft Nikkei afgelopen weekend voorspeld dat de Nintendo Switch ongeveer ¥25.000 gaat kosten. Dat is omgerekend $215. De kans is dus groot dat de Switch € 250,- gaat kosten, en met een beetje geluk goedkoper.


Live presentatie aankomende vrijdag

Aankomende vrijdag is het mogelijk om de livestream te volgen van de Nintendo Switch presentatie. De stream wordt uitgezonden in het Japans met een Engelse voice-over.

Beheers je de Engelse taal niet zo goed? Houd dan de officiele Twitter van Nintendo in de gaten voor belangrijk nieuws in het Nederlands.

Rond de middag zal er op YouTube ook een video verschijnen met ondertiteling in het Nederlands. Handig voor de mensen die niet de livestream gaan volgen.

Naast de live presentatie is er ook een Treehouse Live-aflevering aangekondigd die verder in gaat op de games voor de Nintendo Switch.

Nintendo Switch minder dan 250 euro

Een van de mogelijke titels die bij de release kan verschijnen is ”Zelda: Breath of the Wild”. Volgens veel geruchten zou deze game later komen, maar waarschijnlijk zal hij toch verschijnen tijdens de release. Het is nog even wachten op een bevestiging.

Vorig jaar is al door vele bronnen voorspeld dat de Nintendo Switch op 17 maart in Europa zal worden gelanceerd. Met deze nieuwe hybride console kan je zowel thuis als onderweg gamen.

Met een 6,2 inch scherm en een resolutie van 1280 x 720 pixels kan je een haarscherp beeld verwachten. De Switch zal worden aangedreven door een Tegra-soc van NVIDIA. Ook heeft de Switch afneembare controllers die op vele manieren te gebruiken zijn.

Lees hier meer over de Nintendo Switch controllers >

Wat vindt jij tot nu toe van de Nintendo Switch? Ben jij al genoeg overtuigd om hem aan te schaffen? Laat het even weten in de reacties.

UPDATE: 16-01-2017 – 

Na de live presentatie van Nintendo is bekend geworden dat de prijs van de Switch iets hoger is als verwacht. We kunnen gaan rekenen op een verkoopprijs van rond de € 330,-. Bij de meeste webshops staat de prijs nu op € 329,-.

Nintendo Switch bestellen? Dat kan hieronder:

 


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.