FIFA Nintendo Switch waarschijnlijk geen FIFA 18 maar speciale Switch versie.

FIFA Nintendo Switch

Het ziet er naar uit dat FIFA Nintendo Switch niet hetzelfde gaat worden als FIFA 18, die op de Playstation en Xbox consoles zal verschijnen. EA heeft al eerder aangekondigd dat er een aangepaste versie voor de Switch zou gaan komen.

Tijdens de E3 2017 zal hier meer duidelijk over komen. EA heeft al details naar buiten gebracht over de te spelen games op de E3 2017. Op deze lijst staan FIFA 18 en FIFA voor de Switch als 2 aparte games. Het is dus meer dan duidelijk dat de games niet hetzelfde zullen zijn.


FIFA Nintendo Switch versie

Of er veel mensen zijn die op FIFA voor de Nintendo Switch zitten te wachten is niet echt duidelijk, maar dat hij gaat komen is in ieder geval zeker. De Switch versie van FIFA werd op 12 januari door Patrick Söderlund aangekondigd, de executive vice president van EA.

Er werd toen verteld dat er een speciale versie zou komen die geoptimaliseerd is voor de Nintendo Switch. Met de Nintendo Switch is het de bedoeling dat je overal kan spelen met wie je maar wilt. De verschillen tussen FIFA 18 en de Switch versie zullen ook best groot zijn, aangezien de Switch versie een andere naam krijgt.

FIFA Nintendo Switch

EA Sports™ FIFA zal waarschijnlijk de naam worden van de Switch versie. Wat nou precies de verschillen zijn tussen EA Sports™ FIFA en FIFA 18 is nog niet bekend. Zodra hier meer details van bekend zijn zullen we dit natuurlijk op de website vermelden.

Voor nu is het nog even afwachten tot er meer bekend is over EA Sports™ FIFA. Op de afbeelding hier boven is te zien hoe 2 spelers tegen elkaar FIFA spelen. Dit concept lijkt ons in ieder geval geweldig. Een compleet nieuwe manier van gamen met de Switch.

FIFA Nintendo Switch word later dit jaar verwacht. Bij sommige webwinkels is hij al te pre-orderen. Op het moment geven ze bij de webshops aan dat de FIFA Nintendo Switch game 31 december uit zal komen, maar het is goed mogelijk dat hij eerder uit komt.

Hieronder zie je korte beelden van FIFA op de Switch


Nintendo Switch kopen?

Het is nog steeds lastig om een Nintendo Switch te bemachtigen. Zodra er weer ergens een voorraad verschijnt is deze in een korte tijd weer uitverkocht. Pre-orderen is dan ook het meest verstandige wat je kan doen.

UPDATE:  Je kan een Nintendo Switch bestellen bij Coolshop. Een mooie webwinkel die de Switch echt op voorraad heeft, maar wees er wel snel bij. Het kan heel snel gaan!

 


Nintendo Switch Club heeft geen banden met Nintendo®.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.